Pool Live Tour Mıknatıs Hilesi

22 Mart 2015 Pazar günü Tarafindan yazildi.

Pool Live Tour Mıknatıs Hilesi

Pool live Tour Oyununa Ait Son Verilen Hileleri Kullanmayın Artık Oyun Güncellendi Ban Yersiniz . Merhaba Arkadaşlar Pool Live Tour Oyununda Sağlam Bir Pool Live Tour Mıknatıs Hilesi İle Sizlerleyiz . 
Arkadaşlar Pool Live Tour Facebook’un En Çok Ünlü Bilardo Oyunlarından Biridir. Zaten Facebookta Ünlü Olan 2 Bilardo Oyunu Vardır 1. 8 Ball Pool 2. Pool Live Tour 2’Sininde 50 Milyondan Fazla  Kullanıcısı Var. Biz Şimdi Pool Live Tour’da Güzel Bir Hile Yani Mıknatıs Hilesi  Vereceğiz Kolay Gelsin. Bu Hile ile Karşıdaki Kişi Sıkılıp Oyundan Çıkabilir Veya Oyunda İstediğiniz Kadar Hedef Alabilir Rahatça Sürenizin Bitti Diye Karşı Rakibe Vuruş Hakkı Gelmeyecektir . Eğlenceli ve Kolay Bir Hile Ban Riski Vardır Ama Ben Bu Hile de Pek Rastlamadım . Fakat Olabilir . Yarın Yeni hile Gelecek takipte Kalın . Hilede 8 Farklı Özellik Bulunmaktadır . Videoyu İzleyerek RAhatlıkla Anlayabileceksiniz .
Videodaki Gibi Adam Çaresiz kalıp Trgala Farkına Dayanamayıp Oyunu size Bırakacaktır . Bunu Turnuva Maçında Denemenizi Tavsiye Ederim .
Önemli Not : Arkadaşlar Her Pool Live Tour Hilesi %75 Üstü Ban Riski Vardır Her Hilede Yani Ona Göre Yapın. Her 1-2 Oyunda Sayfayı yenilerseniz bu ban riski neredeyse ortadan kalkacaktır . Ban Riskleri Bu oyunda yüksek ama fake hesaplarda denemek Gerek :) 

Hile Anlatım Videosu

0 yorum: